Menu

Confiserie Van Damme (Mr. Mallo)

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Mr. Mallo (Confiserie Van Damme) werd opgericht in 1907 als artisanaal producent van marshmallows. Ondertussen maken we marshmallows vanuit meerdere productievestigingen in Europa. In de winkels zijn we wereldwijd te vinden in de verpakkingen van onze klanten, private label is onze focus. Onder onze specialiteiten vallen bijvoorbeeld zure, gevulde, vegan, halal, suikervrije of met Belgische chocolade omhulde marshmallows. De vestiging in Wetteren produceert doorlopend van maandag tem vrijdag.

Wist je dat ...?

Wist je dat.... Mr. Mallo momenteel meer dan 20.500 ton marshmallows per jaar maakt, verspreid over de verschillende productievestigingen?

Wist je dat.... BBQ marshmallows een andere samenstelling hebben dan gewone marshmallows zodat ze een krokant korstje krijgen als je ze roostert?

“We like surprises, but only on our birthdays. (Communication is key! ;) )”

Confiserie Van Damme (Mr. Mallo)

Wat kan je ontdekken?

Tijdens de Jobdreamday op 7/5 voorzien wij een korte presentatie van Mr. Mallo met aansluitend een rondleiding in onze productie.

En wie weet.... krijgt wie zoet is wel lekkers....?

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Als bedrijf in Wetteren willen we graag aan de studenten uit/rondom Wetteren tonen hoe een job in een productieomgeving eruit zou kunnen zien. Wij hebben regelmatig openstaande vacatures zoals productieoperator, technieker, quality controller of bediende vacatures. Misschien komen we elkaar vroeg of laat nog eens tegen op de arbeidsmarkt of voor een stage of studentenjob!

Onze ligging

Adres

Voordestraat 34,
9230 Wetteren

Bereikbaarheid

Mr. Mallo is bereikbaar met de bus, maar idealiter kom je met eigen vervoer.