Menu

Over het bedrijf

Holeki is een familiaal bedrijf, waar de lekkerste taartjes en gebakjes voor supermarkten en cateringbedrijven gemaakt worden. Met in totaal 100 medewerkers in 2 vestigingen, maken we dagelijks taartjes die hun weg vinden naar diverse grootwarenhuizen, restaurants, bakkerijen, winkelpunten en zoveel meer!

Tijdens je bezoek leiden we je rond in de verschillende afdelingen van ons bedrijf en zie je hoe we die taartjes nu allemaal maken en inpakken!

Wist je dat ...?

we meer dan 150.000 taartjes per dag maken?

we de grootste producent ter wereld zijn van matten- en rijsttaartjes?

we elk jaar 500.000 kerststronken maken?

het basisingrediënt voor mattentaarten melk is? Hiermee maken de boeren matten, een soort kaas, die we verwerken tot een heerlijke vulling in de mattentaartjes.

“Passion for pastry”

Holeki NV

Wat kan je ontdekken?

We stellen kort ons bedrijf voor waarna we jullie mee op rondleiding nemen doorheen ons productiebedrijf. Hier kan je zien hoe we dagelijks al dat lekkers maken, inpakken en bezorgen aan onze klanten. Misschien herken je wel enkele producten uit de winkel?

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

We delen graag met jullie onze liefde voor gebak en patisserie! We weet steken we jullie aan om hier als student te komen werken of zelf te leren hoe je gebak kan maken?

Onze ligging

Adres

Vantegemstraat 12,
9230 Wetteren

Bereikbaarheid

Holeki is gelegen aan de ingang van het bedrijventerrein Vantegem, makkelijk bereikbaar via met het openbaar vervoer, fiets of wagen!