Menu

Over het bedrijf

Daarom zien we het als onderdeel van onze verantwoordelijkheid om 'de kringloop te sluiten' als het gaat om PET door de inzameling van gebruikte verpakkingen te vergemakkelijken en te recyclen tot nieuwe artikelen. Op deze manier zijn plastic verpakkingen niet het afvalproduct dat velen ervan zien, maar een veelzijdige, waardevolle en herbruikbare grondstof.

Door fors te investeren in onze eigen state-of-the-art recyclingfaciliteiten en nauw samen te werken met partners uit de industrie.

“We geven om onze mensen - wie je bent, wat je doet, wat voor jou het belangrijkste is in het leven. En we doen er alles aan om je te helpen groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Wij maken verpakkingen die de producten van onze klanten beschermen, zodat hun klanten er veilig en ten volle van kunnen genieten. En met onze constante focus op het milieu maken we de planeet elke dag een beetje beter.

Onze verpakkingsoplossingen behoren tot de meest duurzame verpakkingsoplossingen die er zijn. We hebben geïnvesteerd in moderne productiefaciliteiten om steeds efficiënter te worden en minder middelen te gebruiken. We hebben ook fors geïnvesteerd in recyclage met als uiteindelijk doel om elke fles die we produceren te kunnen recyclen.

We zijn dus een bedrijf dat waarde toevoegt aan onze klanten, hun klanten en onze medewerkers. We hebben hoge kwaliteitsnormen, we leveren wat we beloven en we doen dit met innovatieve oplossingen.

Wij zijn de Resilux familie. Lijkt het je leuk om ”

Resilux

Wat kan je ontdekken?

Resilux is een bedrijf dat wereldwijd vestigingen heeft en toch zijn wij nog altijd volop aan het groeien met Resilux en Poly.
Hiervoor zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die een meerwaarde kunnen zijn.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Waarom werken bij Resilux? We vroegen het onze medewerkers en hier zijn hun top 5 redenen:

Familiale omgeving: je voelt je geen nummer maar maakt deel uit van de 'Resilux familie'
Open communicatie en platte organisatie zonder barrières tussen medewerkers
Autonomie in je werk, maar het gevoel dat je om ondersteuning kunt vragen wanneer dat nodig is
Flexibiliteit op het werk
Mogelijkheid tot interne promotie en ontwikkeling

Onze ligging

Adres

Damstraat 4,
9230 Wetteren

Bereikbaarheid

Resilux en Poly bevinden zich in het industriepark van Wetteren. Het station is op 2.5 km van onze site en daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een fiets te leasen.