Menu

Smartphoto group

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Smartphoto is een onderdeel van de smartphoto group, één van de belangrijkste Europese spelers in de sector van de digitale fotoverwerking. Vanuit onze productieafdeling in Wetteren (België) bedienen we jaarlijks meer dan vier miljoen klanten in verschillende landen in heel Europa.

Onder de naam Smartphoto zijn we actief als B2C e-commercebedrijf met betaalbare fotoproducten van hoge kwaliteit zoals fotoboeken, fotokaartjes, fotokalenders, wanddecoratie en fotogeschenken.

Wist je dat ...?

Wij...
- 100% Belgisch zijn
- supersnel thuis leveren
- ervoor zorgen dat je eenvoudig onze producten kan maken en bestellen
- enkel en alleen de beste kwaliteit voor jouw foto's garanderen
- een gratis herdruk voorzien bij een typefoutje

“Het leukste foto-idee vind je bij smartphoto.be! ”

Smartphoto group

Wat kan je ontdekken?

Tijdens je bezoek bij Smartphoto neem onze productieleider Sam je mee op pad.

Starten doen we met een presentatie waarbij je ons bedrijf wat beter leert kennen. Daarna nemen we je mee naar onze productie waaronder je de afdeling zal leren kennen waar de fotoboeken worden gemaakt, indien er genoeg tijd is komt er nog een extra afdeling bij!

Met alle informatie die je van ons zal krijgen, verlaat je ons bedrijf met een leuk cadeautje. Wat dit zal zijn, verklappen we nog niet ;) Hint: kijk even op onze website!

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Benieuwd hoe een fotoboek van A tot Z wordt gemaakt? En hoe het er aan toe gaat binnen onze productie? Vraag je je af wat er schuilt achter de muren van het grote gebouw op de Kwatrechtsteenweg in Wetteren?

We delen dit graag met enthousiastelingen zoals jij!

Onze ligging

Adres

Kwatrechtsteenweg 160,
9230 Wetteren

Bereikbaarheid

Smartphoto bevindt zich op tien minuten wandelen van station Kwatrecht, vanwaar je op een kwartiertje in Gent-centrum staat.